Fleshlight Banneri

Mikä on Fleshlight?

Fleshlight tuotteetFleshlight on miesten masturbointiin kehitetty seksiväline, joka on saavuttanut huikean suosion ympäri maailman. Tällä hetkellä on myyty yli 15 miljoonaa Fleshlightia ja suosio on jatkuvassa kasvussa! Uusia tuotteita ja muotoja julkaistaan jatkuvasti.

Mikä on Flesh.fi?

Flesh.fi on aitojen Fleshlight tuotteiden maahantuoja Suomessa. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat sekä suomalaiset maksu- ja postitusratkaisut. Voit maksaa tutuilla verkkopankeilla ja saada tuotteet joustavilla kuljetusvaihtoehdoilla. Fleshlightit jotka löytyvät varastosta toimitetaan välittömästi. Euroopan varastostakin saamme tuotteet muutaman lisäpäivän odotuksella.

Mitä eroa Fleshlightilla on muihin vastaaviin tuotteisiin?

Fleshlight pesuFleshlight koostuu kahdesta osasta: suurta taskulappua muistuttavasta kovasta kuoresta sekä sen sisällä olevasta pehmeästä insertistä. Inserteissä on vaihtoehtoja suuaukon muotoilulle, sekä kanavan muodolle. Kova kuori mahdollistaa hyvän otteen tuotteesta ja sen käyttö on helppoa. Todellinen taika piilee kuitenkin sisäpuolella. Fleshlightin sisäosa on valmistettu patentoidusta SuperSkin materiaalista, joka jäljittelee aitoa tavaraa todella hyvin. Fleshlighteissa ei ole paristoja/akkuja (pois lukien Vibro-tuotteet).

Miksi hankkia Fleshlight?

Fleshlight on mahtava tapa saada lisää seksuaalista nautintoa. Sitä voi käyttää yksin omassa rauhassa tai partnerin kanssa piristämään petipuuhia. Nimenomaan pariskunnat ovat nopeiten kasvava asiakasryhmä viime vuosina. Fleshlightien muotoilut ja variaatiot antavat monia mahdollisuuksia omien fantasioiden toteuttamiselle. Aito Fleshlight tuote kestää ahkerassakin käytössä useita vuosia.

Epäröin ensimmäistä Fleshlight hankintaani, mikä neuvoksi?

Fleshlight pesuEnsimmäistä Fleshlightia hankkiva usein epäröi oikean tuotteen valitsemisessa. Hankintahinta saattaa epäilyttää henkilöitä, jotka eivät ole tuotteeseen vielä tutustuneet. Fleshlightin huikea suosio ja myytyjen tuotteiden määrä vakuuttaa tuotteen toimivuudesta. Ensimmäiseksi Fleshlightiksi suosittelemme STU, Sex in a Can tai Flight tuotteita. Nämä ovat perusmalleja, joihin on helppo tutustua. Pariskunnille suosittelemme Flight tai Ice tuotteita.

techverkkokaupan maksutavat

  

Tuote löytyy varastosta. Ennen kello 15 tilatut tuotteet toimitetaan seuraavaksi arkipäiväksi.

 

Tuote löytyy Euroopan varastosta. Toimitusaika noin viikko.

  

Varastosaldoa ei saada varmistettua.