Ohje Fleshlight Banneri

Käyttöohjeet

Käytä Fleshlightin sisäosaa lämpimässä vedessä tai lämmitä se lisävarusteista löytyvällä lämmittimellä. Lämmittäminen ei ole käytön kannalta välttämätöntä, eikä sitä tarvitse tehdä nautinnollisen kokemuksen saavuttamiseksi. Lämmittäminen yksinkertaisesti lisää aitouden tuntua ja pehmentää materiaalia entisestään.

Mikäli kastelit sen vedellä ravista ylimääräiset vedet pois ennen sisäosan palauttamista koteloon.

Fleshlight liukuvoideKäytä Fleshlight tuotteiden kanssa vain vesipohjaisia liukuvoiteita. Suosittelemme omia Fleshlube liukasteita niiden korkean laadun ja soveltuvuuden ansiosta. Ne ovat kehitetty erityisesti Fleshlight käyttöön. Silikoni- tai öljypohjaisia liukuvoiteita ei tule käyttää, sillä ne vaurioittavat pehmeää SuperSkin materiaalia.

Kotelon peräpäässä olevalla korkilla voidaan säädellä painetta, joka muodostuu Fleshlightin sisälle käytön aikana. Täten kokemus tuntuu tiukemmalta tai pehmeämmältä.

Fleshlight pesuKäytön jälkeen irrota osat toisistaan ja huuhtele ne lämpimällä vedellä. Fleshwash pesuaine ruiskutetaan sisäosan pinnalle desinfioimaan ja pitämään se puhtaana.

Ravistele ylimääräisen vedet pois ja aseta sisäosa sekä kotelo kuivamaan.

Viimeinen vinkki on laittaa vähän Fleshlight Renewing Powder jauhetta sisäosan pinnalle. Tämä auttaa pehmeyden ja sileyden säilyttämisessä.

Kun kaikki osat ovat kuivuneet vois kasata Fleshlightin odottamaan seuraavaa käyttökertaa!

techverkkokaupan maksutavat

  

Tuote löytyy varastosta. Ennen kello 15 tilatut tuotteet toimitetaan seuraavaksi arkipäiväksi.

 

Tuote löytyy Euroopan varastosta. Toimitusaika noin viikko.

  

Varastosaldoa ei saada varmistettua.