Nexus - Revo 2

Etusivu > Pepputuotteet

Nexus - Revo 2
Nexus - Revo 2
Nexus - Revo 2
Nexus - Revo 2
Nexus - Revo 2
Tuotemerkki
Tuotekoodi
FNX2477
EAN
5060274220677
Saatavilla
Saatavilla
Toimitusaika alk.
1-2 pv
Toimituskulut alk.
MUISTA Liukuvoide 100ml
MUISTA Liukuvoide 100ml
+12,95 €
15,95 €
Saatavilla
147,90 €
kpl

 

Nexus Revo 2 on teknologialtaan jotain aivan uutta. Tämä eturauhaskiihotin on täysin ladattava ja siinä on akselinsa ympäri pyörivä pää sekä erillinen välilihan alueelle kohdistuva, nystyröity vibraattori.

 

 

 

Nexus Revo 2 muotoiltu pää on valmistettu joustavasta ja hygieenisestä silikonista. Pään sisällä on itsenäisesti pyörivä pää, jonka tehokkaasti hierova liike kohdistuu juuri oikeaan kohtaan miehen anaalissa. Kiihottimen pää pyörii kahdella eri voimakkuudella. Ensimmäinen voimakkuus on nautinnollisen hidas ja "syvä". Toinen voimakkuus on intensiivisen kiihottava.

 

 

 

Nexus Revo 2:ssa on pyörivän pään lisäksi vibraattori. Nystyröillä varustettu osa osuu niin ikään miehen nautinnolliseen kohtaan, nimittäin välilihan alueelle. Nystyröidyn kohdan alla on kahdella eri tavalla värisevä moottori. Tuotteessa on yhteensä 6 erilaista värinä/rotaatio-ohjelmaa joita säädetään helposti vain yhtä nappia painamalla.

Tämä kiihotin ladataan magneettisesti kiinnittyvän USB-kaapelin avulla. Jokaisen latauskerran jälkeen Nexus Revo 2 on käytössäsi jopa neljän tunnin ajan. Lataa uudelleen ja nauti!

Nexus Revo 2 on helppo pitää puhtaana, esim. seksileluille tarkoitetulla puhdistusaineella. Käytä kiihottimen kanssa tarvittaessa vesipohjaista liukuvoidetta. Tuote toimitetaan mustassa tukevassa pahvipakkauksessa, joka sisältää tuotteen lisäksi latauskaapelin, englanninkieliset käyttöohjeet sekä säilytyspussin.

Tuotetiedot:

- Materiaali: 100% silikoni / ABS
- Koko pituus : 14,5 cm
- Tapin käyttöpituus: n. 9 cm
- Tapin max. halkaisija: 3,7 cm
- Kannan kokopituus: 13 cm
- Välilihakiihottimen pituus: n. 6,5 cm
- Moottori: Yhteensä 6 erilaista pyörivän pään ja värinän yhdistelmää, säädetään yhden napin avulla.
- Toimii: Ladataan laitteen oman, magneettisesti kiinnittyvän USB-kaapelin avulla (80 cm, sisältyy hintaan). Huom. USB-adapteri ei sisälly hintaan. (USB -kaapelin voi myös liittää esim. älypuhelimen USB-adapteriin tai tietokoneen USB-porttiin)
 -Latausaika: virtalähteestä riippuen 3-4 h
- Toiminta-aika: jopa 4 h
- Roisketiivis
- Väri: Harmaa-musta

 

tech
techverkkokaupan maksutavat

  

Tuote löytyy varastosta. Ennen kello 15 tilatut tuotteet toimitetaan seuraavaksi arkipäiväksi.

 

Tuote löytyy Euroopan varastosta. Toimitusaika noin viikko.

  

Varastosaldoa ei saada varmistettua.