Tenga - Original US Vacuum Cup

Etusivu > UUTUUDET

Tenga - Original US Vacuum Cup
Tenga - Original US Vacuum Cup
Tenga - Original US Vacuum Cup
Tenga - Original US Vacuum Cup
Tuotemerkki
Tuotekoodi
FTN2542
EAN
4560220550120
Saatavilla
Saatavilla
Toimitusaika alk.
1-2 pv
Toimituskulut alk.
MUISTA Liukuvoide 100ml
MUISTA Liukuvoide 100ml
+12,95 €
15,95 €
Saatavilla
+ Bull Power Delay Gel 30ml
+ Bull Power Delay Gel 30ml
+13,90 €
15,90 €
Saatavilla
19,90 €
kpl

 

Juuri sellainen syväkurkku joka liukkaudellaan ja pehmeydellään, mutta kuitenkin jämäkällä otteellaan hoitelee sinut varmuudella. Tämä masturbaattori on hieman suurempaa mallia kuin muut Tenga Cup -sarjalaiset.

 

Japanilainen Tenga-tuoteperhe on lahja ympäri maailman, jotka pitää miehet tyytyväisinä ympäri maailman. Tenga Air-Tech -masturbaattorit ovat kuin käteen tehtyjä, joiden kuoren alla on ilmatyynyillä varustettu, jellymäisestä materiaalista sisusta. Käyttäessäsi tengaa, ilmatyynyt elävät edestakaisen liikkeen ansiosta, muodostaen todella toimivan imun kotelon sisään. Kotelon päässä on reikä jota sormella peittämällä ja vapauttamalla käyttäjä voi säädellä kotelon sisään muodostuvan alipaineen määrää.


Air-Tech-sarjan Strong-mallin insertti on valmistettu jämäkästä materiaalista. Strong-malli sopii henkilöille, jotka pitävät jämäkämästä ja rajummasta stimulaatiosta. Insertin tunnelissa on juomuja ja kovemmin stimuloivaa tekstuuria kuin sarjan muissa inserteissä.

 

Tenga Cup -tuotteiden rakenne on hieman erilainen kuin perinteisissä masturbaattoreissa. Työnnyttyäsi ensimmäisestä reiästä, on heti ensimmäinen kammio, jossa on liukasteella täytetty sienimäinen rengas, joka takaa parhaan istuvuuden. Tähän ensimmäiseen kammioon on itse asiassa kaksi reikää. Tämä ns. ylimääräinen reikä tuo kuitenkin ensimmäiseen kammioon ainutlaatuisen alipaineen, joka vain tiukkenee toiseen kammioon päästäessä! Painamalla sormellasi aukkoa auki ja kiinni saat rytmikkäästi säädettyä imutehoa ja sisuksen supistelua. Tämä masturbaattori on yhteensopiva Tengan Vacuum Controllerin kanssa.

 


Tenga Cup -tuotteet ovat valmiiksi liukastettuja ja valmistaja on suunnitellut ne kertakäyttöiseksi. Jotkut käyttää tengaa kuitenkin uudelleen. Uudemman kerran käyttömahdollisuus kasvaa, jos käytät kondomia sekä huuhtelet tuotteen käytön jälkeen. Suosittelemme vesipohjaista liukastetta ennen seuraavaa käyttöä niin saatat jatkaa tuotteen elinkaarta pitkästikin.

Tuotetiedot:
Pituus: 16,5 cm
Halkaisija: 6,4 cm
Paino: 91g


Huom! Tuotteen suuaukon puolella kuuluu olla kaksi reikää. Tuote ei ole viallinen, vaikka suuaukon vieressä onkin pieni reikä.

 

tech
techverkkokaupan maksutavat

  

Tuote löytyy varastosta. Ennen kello 15 tilatut tuotteet toimitetaan seuraavaksi arkipäiväksi.

 

Tuote löytyy Euroopan varastosta. Toimitusaika noin viikko.

  

Varastosaldoa ei saada varmistettua.