Satisfyer - Men Heat Vibration

Etusivu > Muut masturbaattorit

Satisfyer - Men Heat Vibration
Satisfyer - Men Heat Vibration
Satisfyer - Men Heat Vibration
Tuotemerkki
Tuotekoodi
FST2558
EAN
4049369016372
Saatavilla
Tilapäisesti loppu
Toimitusaika alk.
1-2 pv
Toimituskulut alk.
MUISTA Liukuvoide 100ml
+12,95 €
15,95 €
Saatavilla
+ Bull Power Delay Gel 30ml
+13,90 €
15,90 €
Saatavilla
39,90 €
norm.
59,90 €
kpl

Satisfyer Men Heat Vibration masturbaattorissa on upea innovatiivinen lämmitystoiminto. Tätä ei voi kuin rakastaa! Jos etsit lelua, joka tuntuu yhtä hyvältä kuin hyvä seksi, niin sinun toiveeseesi on vastattu. Saammeko esitellä, Satisfyer Men Heat Vibration!


Satisfyer Men Heat Vibration on suunniteltu sopivaksi jokaisen miehen käteen ja tyylikkään muotoilunsa vuoksi se sopii hyvin leikkikaverin moderneille miehille. Ladattavien paristojensa vuoksi tuote on ympäristöystävällisempi kuin tavalliset paristokäyttöiset masturbaattorit.

 

Laitteen lämpötoimintoa voi säätää kolmella tasolla jopa 40 asteeseen saakka. Vibration moottori tärisee 10 erilaisella tavalla ja siinä on 7 eri voimakkuutta, jonka myötä erilaisia variaatioita on lukematon määrä. Lämpö tekee kokemuksesta todella realistisen tuntuisen ja ajaa sinut kiihkon partaalle. Sulje silmäsi ja ajaudu mielihyvän huipulle.

Tämä on ihanan pehmeä, sileä ja 100% silikonista valmistettu, joka mukautuu muotojesi mukaan. Silikoni on kestävää materiaalia, joka on hygienistä ja allergisoimatonta. Joustava suuaukko on pyöreä ja tunneli on suora ja sileä.


Tämä laite ei jätä sinua kylmäksi ja joku voisi todeta sen olevan parempaa kuin lämmin piirakka.

Tuotetiedot:

- Materiaali: Silikoni, ABS
- Koko pituus: n. 14 cm
- Ulkohalkaisija: max. n. 8 cm
- Suuaukon sisähalkaisija lepotilassa: n. 3 x 4 cm
- Tunnelin pituus: n. 7,5 cm
- Moottori: 10 erilaista värinäohjelmaa, 7 voimakkuustasoa. Lämmittävässä ominaisuudessa 3 tasoa. Voidaan käyttää yhtäaikaisesti tai erikseen. Värinähjelmat vaihtuvat virtapainikkeella, värinän voimakkuus + ja - painikkeilla. Laite käynnistyy ja sammuu painamalla virtapainiketta n. 2 sek. ajan. Lämmitys käynnistyy painamalla lämpömittari-painiketta n. 2 sek. ajan.
- Toimii: Ladataan magneettipäillä kiinnittyvän USB-kaapelin avulla. (Huom. USB-adapteri ei sisälly pakkaukseen). Latauksen aikana virtanäppäimen alla vilkkuu LED-valo. Kun lataus on valmis, valo palaa yhtäjaksoisesti.
- Peruslatausaika: n. 3,5 h (Huom. Lataa tuotetta 8h ennen ensimmäistä käyttökertaa)
- Toiminta-aika täydellä akulla: n. 1 h
- Li-Ion akku
- Vesitiivis
- Väri: Musta

 

tech
techverkkokaupan maksutavat

  

Tuote löytyy varastosta. Ennen kello 15 tilatut tuotteet toimitetaan seuraavaksi arkipäiväksi.

 

Tuote löytyy Euroopan varastosta. Toimitusaika noin viikko.

  

Varastosaldoa ei saada varmistettua.