Satisfyer - Men Wand

Etusivu > UUTUUDET

Satisfyer - Men Wand
Satisfyer - Men Wand
Satisfyer - Men Wand
Satisfyer - Men Wand
Tuotemerkki
Tuotekoodi
FST2576
EAN
4061504001005
Saatavilla
Saatavilla
Toimitusaika alk.
1-2 pv
Toimituskulut alk.
MUISTA Liukuvoide 100ml
MUISTA Liukuvoide 100ml
+12,95 €
15,95 €
Saatavilla
49,90 €
kpl

Upea uutuus tuote Satisfyer Men sarjalta, joka on suunniteltu täysin miehiä ja heidän nautintoaan ajatellen. Tämä upea väristin sisältää uskomattomat 35 värinäohjelmaa, sen pinta on pehmeää silikonia ja siinä on ergonominen muotoilu.


Kuka tarvitsee enää käsiä, kun Satisfyer Men Wand hoitaa homman paremmin. Tämän Wand vibraattorin pehmeät siivekkeet ovat erittäin joustavat ja myötäilevät penistä ja kietoutuvat siihen tiukasti kiinni. Voimakkaat värinät hierovat sinut orgasmista toiseen ja tuskin saat tarpeeksesi tästä innovatiivisesta keksinnöstä!

Satisfyer Wand on kaiken lisäksi erittäin monipuolinen seksilelu. Sitä voi käyttää niin yksin, kuin kumppaninkin kanssa. Kun sijoitat yhdynnän aikana Wand vibraattorin peniksesi juureen, pääsee kumppanisikin nauttimaan sen tajuntaa räjäyttävästä värinästä, jolloin orgasmitkin saavat lisäpotkua. Suuseksissä sekä muiden seksileikkien kanssa se tuo lisä piristystä.

Uritetut yksityiskohdat hyväilevät penistäsi ja yhdistettynä ne tiukkaan otteeseen sekä värinään, on kokemus aivan omaa luokkaansa. Siinä on kymmenen eri värinäohjelmaa, jotka voidaan säätää viiteen eri voimakkuuteen vain napinpainalluksella.Käyttöohje:

Vibraattori käynnistetään ja sammutetaan ylimmästä, poikittain olevasta S-näppäimestä painamalla sitä pohjaan 2 sekuntia. Samaa nappia toistuvasti painamalla saadaan vaihdettua 10 erilaista värinämoodia ja sykkivää rytmiä. Kaikki 10 eri rytmiä vaihtuvat peräjälkeen alkaen aina alusta kierroksen mentyä loppuun.

+ näppäintä painamalla vibraattoriin saadaan viisi eri voimakkuutta. - näppäintä painamalla voimakkuuksia saadaan pienennettyä.

Vibraattori ladataan sen omalla USB-latauskaapelilla (sisältyy pakkaukseen), joka kiinnittyy laitteen varteen keskivaiheille magneettipistokkeiden avulla. Latausaika on 3 tuntia, jonka jälkeen vibraattoria voidaan käyttää täydellä teholla tunnin ajan. Latauksen aikana vibraattorin valo vilkkuu. Kun akku on täysi, valo palaa jatkuvasti.

Tuote voidaan puhdistaa esim. miedolla saippuavedellä tai erotiikkavälineille tarkoitetulla puhdistusaineilla. Tuotteen kanssa voidaan käyttää vesipohjaista liukuvoidetta.

Tuotetiedot:
- Materiaali: 100% Silikoni, kovamuovi
- Kokopituus: 20,0 cm
- Laitteen halkaisija: 2,5 cm - 5,7 cm
- Siivekkeiden pituus: 3,0 cm
- Siivekkeiden välinen aukko lepotilassa: 3,0 cm (Huom. siivekkeet joustavat, avoin rakenne)
- Paino: 256 g
- Moottori: 10 värinäohjelmaa, 5 värinävoimakkuutta
- Toimii: Ladataan magneettisesti kiinnittyvän USB-kaapelin avulla (110 cm, sisältyy pakkaukseen)
- Huom! USB-laturi ei sisälly pakkaukseen. USB-kaapelin voi liittää esim. älypuhelimen USB-laturiin.
- Peruslatausaika: 180 min. Säätönäppäinten valot kertovat akun ja latauksen tilanteen
- Tuotteen toiminta-aika: n. 60 min.
- Vesitiivis
- Väri: Musta

 

tech
techverkkokaupan maksutavat

  

Tuote löytyy varastosta. Ennen kello 15 tilatut tuotteet toimitetaan seuraavaksi arkipäiväksi.

 

Tuote löytyy Euroopan varastosta. Toimitusaika noin viikko.

  

Varastosaldoa ei saada varmistettua.