Private - Turbo Stroker

Etusivu > UUTUUDET

Private - Turbo Stroker
Private - Turbo Stroker
Private - Turbo Stroker
Private - Turbo Stroker
Private - Turbo Stroker
Private - Turbo Stroker
Tuotemerkki
Tuotekoodi
FPR2914
EAN
8713221820716
Saatavilla
Saatavilla
Toimitusaika alk.
1-2 pv
Toimituskulut alk.
MUISTA Liukuvoide 100ml
+12,95 €
15,95 €
Saatavilla
79,90 €
kpl

Turbo Stroke on penistä hyväilevä, silkkisestä silikonista valmistettu moottoroitu masturbaattori. Turbo Strokerista löytyy kolme erilaista toimintoa, joita voi käyttää yhtäaikaisesti tai yksitellen: erilaisia värinäohjelmia, voimakas ja tarkasti stimuloiva Turbo Pulse -toiminto sekä lämpenevä ominaisuus.


Tehokasta Turbo Stroker -masturbaattoria voi liikutella edestakaisin tai pitää paikoillaan. Ulkopinnan juomujen ansiosta Turbo Stroker asettuu käteen helposti ja siitä on helppo pitää kiinni.

Avoimen rakenteen ansiosta masturbaattori sopii kaiken kokoisille peniksille ja sitä voidaan käyttää, vaikka penis ei olisi erektiossa.

Halutessasi levitä tunneliin ja penikselle hieman vesipohjaista liukuvoidetta ja työnnä penis tunneliin.

V
ärinäohjelmien käyttö: Erilaiset värinäohjelmat käynnistyvät ja vaihtuvat seuraavaan painamalla alimmaista painiketta lyhyesti. Kuudennen painalluksen jälkeen ohjelmat pysähtyvät ja laite jää standby -tilaan. Värinät voi keskeyttää myös painamalla samaa painiketta pitkään. Kun mikä tahansa värinäohjelma on käynnissä ja painat kookasta MAX-painiketta, saat käyntiin voimakkaamman, tasaisen värinätehon.

Turbo Pulse -toiminnon käyttö: Voimakas, kohdistettu pulse-stimulaatio käynnistyy ja vaihtuu seuraavaa painamalla keskimmäistä painiketta lyhyesti. Kolmannen painalluksen eli nopeimman voimakkuuden jälkeen toiminto pysähtyy.

Lämpenevän toiminnon käyttö: Paina lämpömittarilla merkittyä painiketta lyhyesti ja led-valo muuttuu punaiseksi. Saat ominaisuuden pois päältä painamalla lämpömittaripainiketta uudestaan lyhyesti. Huom! Lämpenevä ominaisuus kuluttaa virtaa nopeammin kuin muut toiminnot eli lämpenevää ominaisuutta käytettäessä akun kestoaika on lyhyempi.


Puhdista tuote esim. miedolla saippuavedellä tai erotiikkavälineille tarkoitetulla puhdistusaineilla.

Tuotetiedot:
·         Materiaali: 100% Silikoni
·         Tuotteen koko pituus: 13,0 cm
·         Tuotteen max. ulkohalkaisija lepotilassa: 6,2 cm
·         Tunnelin sisähalkaisija lepotilassa: n. 4,0 cm (avoin rakenne)
·         Paino: n. 225 g
·         Moottori: 6 erilaista värinäohjelmaa + MAX-nopeus, Turbo Pulse alueella 3 voimakasta nopeutta sekä lämmitystoiminto. Säädetään 4 painikkeella. Kaikkia ohjelmia voi käyttää yhtäaikaisesti tai erikseen.
·         Toimii: Ladataan laitteen omalla, magneettisesti kiinnittyvällä USB-kaapelilla. Latauksen aikana punainen led-valo vilkkuu ja kun akku on täynnä, valo palaa yhtäjaksoisesti. Huom. USB-laturi ei sisälly pakkaukseen.
·         Latausaika: n. 3 h
·         Toiminta-aika: 70 - 90 min., riippuen käytetyistä toiminnoista
·         Vesitiivis
·         Väri: Sininen
 

tech
techverkkokaupan maksutavat

  

Tuote löytyy varastosta. Ennen kello 15 tilatut tuotteet toimitetaan seuraavaksi arkipäiväksi.

 

Tuote löytyy Euroopan varastosta. Toimitusaika noin viikko.

  

Varastosaldoa ei saada varmistettua.